Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 13 Μαρτίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:
Θέματα Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών:

1. Επί του από 22-2-2019 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Έγκριση Πρωτοκόλλων Οριστικής Παραλαβής Υπηρεσιών» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.


2. Επί του από 4-3-2019 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή τελών Λαϊκής Αγοράς ως αχρεωστήτως βεβαιωθέντων» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
3. Περί υπογραφής της σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού escrow account, μεταξύ του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και του Δήμου Άργους – Μυκηνών στα πλαίσια του χρηματοδοτικού προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» έτους 2018 «Α.Π. 1: Αστική Αναζωογόνηση 2018» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
4. Περί εγκρίσεως της εκτέλεσης των ενταγμένων έργων για τα οποία επιχορηγήθηκε ο Δήμος Άργους – Μυκηνών καθώς και την αποπληρωμή των παρόχων / προμηθευτών αυτών στα πλαίσια του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014 – 2020» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
5. Περί χορηγήσεως προκαταβολής μισθών σε δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
6. Περί αποδοχής και κατανομής ποσού 104.820,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Άργους – Μυκηνών για λειτουργικές δαπάνες των σχολείων – εισηγητής ο κ. Π. Σκούφης.
Θέματα Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Μελετών:
7. Περί προσωρινής εγκρίσεως εισόδου - εξόδου για Συσκευαστήριο Εσπεριδοειδών – Μηχανουργείο κατόπιν αιτήσεως της “Ψυχογιός ΑΒΕΕ - «BEST FRUIT»” στη θέση «Ψαρά» της Τ.Κ. «Δαλαμανάρας» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
8. Περί προσωρινής εγκρίσεως εισόδου - εξόδου σε οικόπεδο με υφιστάμενο βιοτεχνικό κτίριο για επιχείρηση επισκευής κλιματιστικών – κλιματιστικών αυτοκινήτων, ψυκτικών μηχανημάτων, συντηρήσεις, επισκευές καυστήρων, κατόπιν αιτήσεως της «Αφοι Βλασίου Ανδριανάκου Ο.Ε.» στη Δ.Ε. Άργους και επί της δημοτικής οδού Άργους – Άκοβας - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
Τρέχοντα θέματα:
9. Περί εγκρίσεως 5ης εισήγησης της ειδικής επιτροπής επιλογής νηπίων/βρεφών,σχολικής περιόδου 2018-2019 - εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.
10. Περί εγκρίσεως πρακτικού Επιτροπής Επαναξιολόγησης για μείωση τροφείων σε γονείς, κατά το ήμισυ -- εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.
11. Περί προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2019 με σύμβαση μίσθωσης έργου για το Τμήμα Ωδείου του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγήτρια η κ. Λ. Λιμνιούδη.
12. Επί του από 16-2-2019 εγγράφου του Δημοτικού Ωδείου με θέμα: «Οργάνωση εκαπιδευτικών προγραμμάτων στο Ωδείο» - εισηγήτρια η κ. Λ. Λιμνιούδη.
13. Περί αντικαταστάσεως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Δήμου Άργους – Μυκηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» - Εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος.
14. Περί αντικαταστάσεως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Δήμου Άργους – Μυκηνών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» - Εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος.
15. Περί αντικαταστάσεως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Άργους – Μυκηνών με το διακριτικό τίτλο: «ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» - Εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος.
Ορισμός Επιτροπών:
16. Συγκρότηση Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Ανακατασκευή νησίδων εισόδου Τ.Δ. Κεφαλαρίου» με την συμμετοχή Δημοτικών Υπαλλήλων και ενός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του μετά από διαδικασία κληρώσεως, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4257/2014 άρθρο 61 και Ν. 4024/2011 άρθρο 26 - εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος και
17. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής των κάτωθι έργων:
α) Οδοποιία Δ.Ε. Μυκηνών 2017.
β) Οδοποιία Δ.Ε. Λυρκείας 2017.
γ) Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος Δ.Ε. Λέρνας, Νέας Κιου και Αχλαδοκάμπου.
δ) Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος Δ.Ε. Κουτσοποδίου, Λυρκείας, Μυκηνών και Αλέας.
- εισηγητής ο κ. Κ. Μπέγκος.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Κων/νος Μπέγκος

Your Europe

yellow el

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας- Ταξιδεύεις το Χειμώνα Προετοιμάσου!

Οδηγίες προστασίας - Ταξιδεύεις το Χειμώνα Προετοιμάσου

Οδηγίες προστασίας - Διασταύρωση δρόμου με χείμαρρο

Οδηγίες προστασίας από σεισμό
 

Σημαντικές Ανακοινώσεις

Για επικοινωνία με τον Δήμο
2751360000


ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ


Δωρεάν ψυχολόγοι στον Δήμο Άργους Μυκηνών

Τσώκρη 63, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 15:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2751360747


- 15960: Πενταψήφιος τηλεφωνικός αριθμός.
Tηλεφωνικές αναγγελίες βλαβών στο Δήμο Άργους – Μυκηνών


- Υπεύθυνοι ταφής
Δ.Ε. Λυρκείας, Κωτσιαντής Ι. , Τηλ: 2751361100
Δ.Ε. Μυκηνών, Παπαιωάννου Ν. Τηλ: 2751361216
Δ.Ε. Κουτσοποδίου, Μπάρλα Π. , Τηλ: 2751360900
Δ.Ε. Ν.Κίου, Τσίρου Μ, Τηλ: 2751051013


prosklisi-dim-simv
e-etima
e-dialogos-banner
argos-tourism
ethelontismos-banner
online-tipop
online-aitisi

Επιδοτήσεις EΣΠΑ

espa
Read bokies review by artbetting.net
The Betst Bokies Romenia Bonus bet365 here.
Download Full Premium themes
Склад за дървен материал - Прочети тук.