Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς τουΚοροναϊού, συστήνει σε όλους να ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για αυστηρή τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής και σε περίπτωση που έχουν κάποια από τα συμπτώματα να ακολουθούν τα βήματα που συστήνει το Υπουργείο Υγείας, να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ στο 1135 ή τον προσωπικό τους γιατρό ή τις δομές υγείας και μόνο με τις οδηγίες να πηγαίνουν αποκλειστικά στα νοσοκομεία αναφοράς.


Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης του Υπουργείου Υγείας για αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών βαθμίδων, των ΚΔΑΠ και του Ωδείου, ο Δήμος Άργους Μυκηνών συστήνει στους αθλητικούς,πολιτιστικούς και άλλους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην επικράτεια του Δήμου,να αναστείλουντις δραστηριότητες των τμημάτων ανηλίκων για 14 ημέρες τουλάχιστον.
Συστήνεταιστους δημότες να περιορίσουν τις επισκέψεις τους στις δημόσιες υπηρεσίες, τις τράπεζες, τις υπηρεσίες του δήμου καθώς και στα νοσοκομεία αν δεν υπάρχει μεγάλη ανάγκη.
Σημαντική είναι η τήρηση της προτροπής του Υπουργείου Υγείας προς τους γονείς να κρατήσουν τα παιδιά στο σπίτι, τις ημέρες αυτές και να μην συμμετέχουν σε ομαδικές εκδρομές, συγκεντρώσεις σε σπίτια ή χώρους διασκέδασης κατά ομάδες.
Επίσης σύμφωνα με τις οδηγίες του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, συστήνεται στους φοιτητές που φοιτούν σε περιοχές με κρούσματα όπως Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη να αποφύγουν να ταξιδέψουν στις οικογένειες τους.
Η ατομική ευθύνη, η επίδειξη υπευθυνότητας από τον καθένα μας,είναι αυτά που μπορούν να αντιμετωπίσουν την εξάπλωση του ιού.

Κορωνοϊός Covid 19 – Χρήσιμες Οδηγίες

koronoios

Νέος κορωνοϊός: Συμπτώματα και τρόποι προστασίας

Your Europe

yellow el

Μηνύματα Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

gscp logo xoris grammata 0

Ecastles

ecastles

Σημαντικές Ανακοινώσεις

Για επικοινωνία με τον Δήμο
2751360000


ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ


Δωρεάν ψυχολόγοι στον Δήμο Άργους Μυκηνών

Τσώκρη 63, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 15:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2751360747


- 15960: Πενταψήφιος τηλεφωνικός αριθμός.
Tηλεφωνικές αναγγελίες βλαβών στο Δήμο Άργους – Μυκηνών


- Υπεύθυνοι ταφής
Δ.Ε. Λυρκείας, Κωτσιαντής Ι. , Τηλ: 2751361100
Δ.Ε. Μυκηνών, Παπαιωάννου Ν. Τηλ: 2751361216
Δ.Ε. Κουτσοποδίου, Μπάρλα Π. , Τηλ: 2751360900
Δ.Ε. Ν.Κίου, Τσίρου Μ, Τηλ: 2751051013


prosklisi-dim-simv
argos-tourism
ethelontismos-banner
Read bokies review by artbetting.net
The Betst Bokies Romenia Bonus bet365 here.
Download Full Premium themes
Склад за дървен материал - Прочети тук.