day-nursieries

Κύριε  Σύμβουλε,
απαντώντας στο  χωρίς  ημερομηνία και τίτλο έγγραφο σας, σας ενημερώνουμε ότι ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου Άργους Μυκηνών είχε ορισθεί ο κύριος Παναγιώτης  Σκλιάμης  ο οποίος  όμως λόγω απρόβλεπτου και σπουδαίου κωλύματος (λόγοι υγείας) αναγκαστικά απέχει από τα καθήκοντα του για διάστημα αρκετών  μηνών.


Το κενό που πρόεκυψε και το οποίο λόγο της  νευραλγικότητας  της θέσης δεν μπορούσε να μείνει ασυμπλήρωτο, κλήθηκε να καλύψει  ο πολιτικός  μηχανικός  κύριος Γεώργιος  Φώτης. Άνθρωπος  με εξαιρετική εμπειρία σε θέματα τοπικής  αυτοδιοίκησης, χειρισμού θεμάτων χρηματοδοτήσεων ΕΣΠΑ και  διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.
Οι διαδικασίες για τον επίσημο ορισμό του έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν πιστεύω άμεσα. Άλλωστε αντίστοιχη καθυστέρηση αναγκαστικά υπήρξε και στον ορισμό όλων των μετακλητών συνεργατών μου μέχρι τον επίσημο ορισμό τους.
Το γεγονός της παρουσίας του κυρίου Φώτη δεν δημιουργεί “εύλογα ερωτηματικά σε όλους”, όπως αναφέρετε στο έγγραφο σας στολισμένο μάλιστα με τρία αποσιωπητικά . Εύλογη είναι η ανησυχία, όχι σε όλους αλλά σε σας τους ολίγους, για το ότι βλέπετε κάθε μέρα να γίνονται πράγματα  που δεν είχαν γίνει επί  μια τριακονταετία


Τριακονταετία στην οποία συμμετείχατε και εσείς ενεργά, όσο βέβαια ενεργή μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος τη δική σας παρουσία στα κοινά….
Λαμβάνουμε την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε σχετικά με την πορεία του Νοσοκομείου της πόλης μας για όσα με έντονο ύφος λέγατε και δήθεν ανησυχούσατε….. πριν μερικούς μήνες.
Το Νοσοκομείο μας με συνεχείς προσωπικές μας παρεμβάσεις αναβαθμίστηκε.
Η  έδρα της διοίκησης των δυο νοσοκομείων (Άργους Ναυπλίου) είναι πλέον εδώ με ότι συνεπάγεται στην ωφέλεια των δημοτών μας.
Μην ανησυχείτε, βλέπετε τον συνεχή αγώνα  μας για να διορθώσουμε αυτά που τόσα χρόνια εσείς  και κάποιοι άλλοι καταστρέψατε!

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών

Δημήτριος Καμπόσος

Κορωνοϊός Covid 19 – Χρήσιμες Οδηγίες

koronoios

Νέος κορωνοϊός: Συμπτώματα και τρόποι προστασίας

Your Europe

yellow el

Μηνύματα Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

gscp logo xoris grammata 0

Ecastles

ecastles

Σημαντικές Ανακοινώσεις

Για επικοινωνία με τον Δήμο
2751360000


ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ


Δωρεάν ψυχολόγοι στον Δήμο Άργους Μυκηνών

Τσώκρη 63, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 15:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2751360747


- 15960: Πενταψήφιος τηλεφωνικός αριθμός.
Tηλεφωνικές αναγγελίες βλαβών στο Δήμο Άργους – Μυκηνών


- Υπεύθυνοι ταφής
Δ.Ε. Λυρκείας, Κωτσιαντής Ι. , Τηλ: 2751361100
Δ.Ε. Μυκηνών, Παπαιωάννου Ν. Τηλ: 2751361216
Δ.Ε. Κουτσοποδίου, Μπάρλα Π. , Τηλ: 2751360900
Δ.Ε. Ν.Κίου, Τσίρου Μ, Τηλ: 2751051013


prosklisi-dim-simv
argos-tourism
ethelontismos-banner
Read bokies review by artbetting.net
The Betst Bokies Romenia Bonus bet365 here.
Download Full Premium themes
Склад за дървен материал - Прочети тук.