day-nursieries

kamposos-409Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου και μάλιστα στην τρίτη θέση. Σε δηλώσεις του ο κ. Δημήτρης Καμπόσος ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν και τόνισε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση απέκτησε πια λόγο και φωνή.

«Χθες στην Τρίπολη έγιναν οι εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, με μεγάλη καθυστέρηση, είμαστε στον ένατο μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων των νέων δημάρχων. Βέβαια η αντίληψη της κυβέρνησης είναι «τσιμουδιά οι δήμαρχοι» και ό,τι άχρηστο να το πετάμε σε αυτούς. Μέσα στον Αύγουστο έβγαλαν το πότε θα κάνουμε εκλογές για να υφαρπάζουν καταστάσεις. Βέβαια τα αποτελέσματα που είδαν στην Π.Ε.Δ. δεν τους άρεσαν και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Διότι βγήκαν καθαρές φωνές, για να δώσουμε ένα στίγμα και μία λύση στα θέματα και στα προβλήματά μας.

Είμαι αρκετά εξοργισμένος, όπως είναι όλος ο κόσμος, γι’ αυτά τα οποία συμβαίνουν. Βεβαίως δεν είμαι εξοργισμένος γιατί αυτά τα πράγματα γίνονται επειδή έχουμε ένα θέμα και πρέπει να το λύσουμε, όπως συμβαίνει στις οικογένειες. Είμαι εξοργισμένος γιατί γνωρίζω ότι αυτή τη στιγμή αυτοί οι οποίοι κυβερνούν μας έχουν δέσει χειροπόδαρα, όλη την πατρίδα, και έχουν ξεπουλήσει στην κυριολεξία την Ελλάδα, φορτώνοντάς τη με δυσβάσταχτα χρέη για να μας πάρουν κάποιοι από αυτούς που λένε ότι τους χρωστάμε όλο τον πλούτο μας αντί πινακίου φακής.

Χθες η Π.Ε.Δ. έκανε έναν αγώνα τεράστιο, ο αγώνας αυτός έχει μία προσπάθεια: να λύσουμε τα θέματά μας, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για τη λύση των θεμάτων μας και οπωσδήποτε οι δήμαρχοι, οι οποίοι αυτή τη στιγμή εκφράζουν 650.000 λαού που είναι στην Ανατολική Πελοπόννησο και στη Νότια (Νομός Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας και Κορινθίας). 650.000 λαός περιμένουν από τους 26 αντίστοιχους δημάρχους να δώσουν λύση στους δήμους τους και τα προβλήματά τους.

Είμαστε σε δύσκολη φάση, γιατί κάποιοι μας έφεραν εδώ, δεν ξέρω ξαφνικά πώς ήρθε η καταιγίδα και πώς ενώ όλα ήταν ρυθμισμένα και τα spread ήταν πολύ χαμηλά, ξαφνικά εκτοξεύθηκαν σε σημείο που να θέλουν να μας πάρουν όλο τον πλούτο της θάλασσας, να μας πάρουν το χρυσό του Παγγαίου, την αλουμίνα, τη Δ.Ε.Η., να μας πάρουν τα πάντα και να μας κάνουν υπόδουλους.

Η Π.Ε.Δ. θα αμυνθεί, οι δήμαρχοι θα πολεμήσουν για το λαό τους και για τον κόσμο τους. Αυτό είπαμε εχθές εκεί που μαζευτήκαμε, αυτό είπαμε στις ομιλίες που κάναμε, γιατί κάποιοι είχαν την άποψη ότι δεν έπρεπε καν να μιλήσουμε για να μην πούμε αλήθειες. Οι αλήθειες πονάνε. Το κράτος οπερέτα, που έχει δημιουργήσει αυτά τα προβλήματα, ξέρει από χθες ότι στη Νότια και Ανατολική Πελοπόννησο έχουν βγει στο τιμόνι άνθρωποι οι οποίοι θα φωνάξουν δυνατά.

Ευχαριστώ όλους εκείνους που με ψήφισαν, βγήκα τρίτος στις εκλογές από τους δημάρχους. Θεωρώ ότι είναι μία τιμητική θέση για το Δήμο Άργους – Μυκηνών. Θα παλέψω για τα προβλήματα του Νομού Αργολίδας, εγώ και κ. Γκάτζιος, που εκλεγήκαμε, και όχι μόνο. Είμαι ο εκφραστής αυτή τη στιγμή του Νομού, είναι μεγάλο το βάρος, θα λειτουργήσω ισόρροπα προς όλους τους δήμους και αν είμαι στο προεδρείο των δημάρχων, που κάτι ακούγεται ότι μπορεί να είμαι, να ξέρετε ότι θα πολεμήσω και θα πολεμήσω σκληρά.

Τώρα όσον αφορά την πατρίδα μου, το Άργος. Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, θέλω να πιστεύω, έχει αποκτήσει μία καθαρή φωνή στο πρόσωπό μου. Την υπόσχεση που έδωσα πριν τις εκλογές, θα την τηρήσω στο έπακρο, θα είμαι δίπλα στα προβλήματα του τόπου μου και αυτοί οι οποίοι θα ήθελαν πιθανόν το Άργος να μη ζητάει, για να ζητάει ενδεχομένως η Καλαμάτα, η Σπάρτη, η Τρίπολη, η Κόρινθος θα καταλάβουν ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει και κάποιος άλλος, ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, ο οποίος πρέπει να βρει τη θέση του και το χώρο του. Θα παλέψω σκληρά, ο αγώνας έγινε για τον τόπο μου και για τον τόπο μας και από εκεί και πέρα στις δύσκολες στιγμές ό,τι μπορούμε θα κάνουμε περισσότερο.

Οι εκλογές έστειλαν ένα μήνυμα εχθές. Η κυβέρνηση από τη μία μεριά είχε στήσει ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους που δεν ήθελαν να μιλάνε. Στήθηκε ένα άλλο ψηφοδέλτιο αδέσμευτο, το οποίο ειλικρινά θα δώσει μάχη. Τώρα θα μου πείτε ότι οι εκλογές αυτές είναι κατευθυνόμενες και είναι ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Ν.Δ. Δεν είναι έτσι. Το έχω πει κι άλλη φορά, τα ποσοστά τα δικά μου δεν είναι Ν.Δ., το ποσοστό το δικό μου, 60%, δεν υπάρχει κόμμα που να το έχει. Πόσες φορές να το πω; Υπάρχουν άνθρωποι αγανακτισμένοι στην κοινωνία, των οποίων αυτή τη στιγμή πάλεται η ψυχή από αισθήματα μίσους εναντίον εκείνων που δημιουργούν τα προβλήματα. Ήταν η Ν.Δ. μπροστά, είτε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πάλι το ίδιο θα έκαναν. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτή τη στιγμή θα πρέπει να δώσουμε δύναμη και έκφραση σε αυτόν το λαό. Να παλέψουμε, να κερδίσουμε κάτι. Εγώ βλέπω πως όποιος έρχεται στο γραφείο μου έχει πόνο, θλίψη, οργή. Αυτό το πράγμα λοιπόν, αυτή την κατρακύλα, αυτό το γκρέμισμα, κάποιοι του το δημιούργησαν.

Θα μου πείτε, τι θα κάνει η Π.Ε.Δ.; Η Π.Ε.Δ. δεν είναι ένα όργανο που μπορεί να λύσει θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, μπορεί όμως να πιέσει για λύσεις σε τοπικό επίπεδο. Μπορεί όμως να καταλάβουν αυτοί που είναι πάνω ότι αυτοί που είναι κάτω άρχισαν να ξεσηκώνονται και να μαζεύονται. Δεν ξέρω αν είναι προδότες, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δε συνάδουν, δεν είναι δίπλα στο λαό. Δε μπορεί λοιπόν αυτή τη στιγμή να θέλανε μία φιμωμένη Π.Ε.Δ., γιατί τόσους μήνες δεν έκαναν εκλογές; Γιατί λοιπόν, ενώ βγήκαν οι καινούριοι δήμαρχοι, δεν ήθελαν να κάνουν εκλογές; Γιατί δεν ήθελαν να μπούμε εμείς μπροστά; Τι φοβόντουσαν; Φοβόντουσαν την καθαρή φωνή των δημάρχων. Γιατί έχω ξαναπεί ότι ο δήμαρχος δεν εκλέγεται με 40% και με 38%, πρέπει να έχει 50% συν ένα.

... Χθες η Ανατολική Πελοπόννησος απέκτησε φωνές. Θα συσταθούμε μέσα σε δέκα ημέρες σε σώμα, θα βγάλουμε πρόεδρο, αντιπρόεδρο, γενικό γραμματέα τους υπολοίπους και από κει και πέρα αρχίζουμε δουλειά.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που στο πρόσωπό μου έδωσαν εμπιστοσύνη και δύναμη. Ξέρετε, η ευθύνη είναι να αποδεικνύεις ότι αυτοί που σου έδειξαν εμπιστοσύνη έκαναν καλά. Τους ευχαριστώ ειλικρινά και υπόσχομαι ότι θα είμαι στην πρώτη γραμμή των αγώνων για μπορέσω, όπου μπορώ, να δώσω λύσεις».

Κορωνοϊός Covid 19 – Χρήσιμες Οδηγίες

koronoios

Νέος κορωνοϊός: Συμπτώματα και τρόποι προστασίας

Your Europe

yellow el

Μηνύματα Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

gscp logo xoris grammata 0

Ecastles

ecastles

Σημαντικές Ανακοινώσεις

Για επικοινωνία με τον Δήμο
2751360000


ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ


Δωρεάν ψυχολόγοι στον Δήμο Άργους Μυκηνών

Τσώκρη 63, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 15:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2751360747


- 15960: Πενταψήφιος τηλεφωνικός αριθμός.
Tηλεφωνικές αναγγελίες βλαβών στο Δήμο Άργους – Μυκηνών


- Υπεύθυνοι ταφής
Δ.Ε. Λυρκείας, Κωτσιαντής Ι. , Τηλ: 2751361100
Δ.Ε. Μυκηνών, Παπαιωάννου Ν. Τηλ: 2751361216
Δ.Ε. Κουτσοποδίου, Μπάρλα Π. , Τηλ: 2751360900
Δ.Ε. Ν.Κίου, Τσίρου Μ, Τηλ: 2751051013


prosklisi-dim-simv
argos-tourism
ethelontismos-banner
Read bokies review by artbetting.net
The Betst Bokies Romenia Bonus bet365 here.
Download Full Premium themes
Склад за дървен материал - Прочети тук.