Επειδή, μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη, ορισμένοι bloggers ανήρτησαν στις ιστοσελίδες τους κείμενα που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:


1)    Η απουσία του Δημάρχου κ. Δημήτρη Καμπόσου από τη σύσκεψη οφείλεται στο γεγονός ότι βρισκόταν στην εφορία σε προγραμματισμένο ραντεβού για σοβαρά θέματα του Δήμου. Η πρόσκληση για σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα έγινε μόλις την ίδια ημέρα λίγες ώρες πριν και ο κ. Δήμαρχος παρότι προσπάθησε δεν κατάφερε τελικά να συμμετέχει  σ’ αυτήν, ενημέρωσε όμως τον κύριο αντιπεριφερειάρχη για την απουσία του.
2)    Δεν είναι αλήθεια ότι ο Δήμος Άργους – Μυκηνών «δεν θα κάνει έργα ΕΣΠΑ», όπως αναφέρθηκε σε κάποια ιστοσελίδα. Έχουμε ενημερώσει ότι φάκελοι πολλών έργων έχουν κατατεθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για να χρηματοδοτηθούν. Αν οι συντάχτες των κειμένων αυτών παρακολουθούσαν απλώς τις τοπικές εφημερίδες θα είχαν ενημερωθεί γι’ αυτό.

3) Αν, επίσης, ορισμένοι που «ανησύχησαν» για την απουσία του Δημάρχου από την σύσκεψη και τον προβλεπόμενο (!) από τους ίδιους αποκλεισμό του Δήμου από το ΕΣΠΑ, είχαν ρωτήσει τους παρευρισκόμενους θα είχαν ενημερωθεί ότι ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης αναφέρθηκε τρεις φορές σε μεγάλα έργα του Δήμου Άργους – Μυκηνών, εκθειάζοντας τις ολοκληρωμένες προτάσεις του Δήμου και την άψογη συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Καμπόσο.
Δεν θέλουμε να υποδείξουμε σε κανέναν (και δη σε εκπροσώπους των ΜΜΕ) την τακτική που πρέπει να ακολουθήσουν στην άσκηση των καθηκόντων τους. Τουλάχιστον έναν βασικό κανόνα του δημοσιογραφικού λειτουργήματος γνωρίζουμε. Αυτόν που λέει ότι «σε μια είδηση έχεις και τις δύο θέσεις, αλλιώς μη την γράφεις». Μερικοί «δημοσιογράφοι» και κάποιοι …άλλοι … ¨φίλοι¨ που τους αβαντάρουν ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  δυστυχώς, αγνοούν τον βασικότερο κανόνα και γι’ αυτό εκφράζουμε την λύπη μας.

Αναζήτηση

Επιτροπή Ισότητας

epitropi-isotita

Κέντρο Κοινότητας και Κινητή Μονάδα

banner-ee-evropaika-ependytika-tameia-01


 

05112020-nafplio-espa

Κορωνοϊός Covid 19 – Χρήσιμες Οδηγίες

koronoios

Νέος κορωνοϊός: Συμπτώματα και τρόποι προστασίας

Your Europe

yellow el

Μηνύματα Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

gscp logo xoris grammata 0

Ecastles

ecastles

Οδηγίες προστασίας από δασικές πυρκαγιές

 

ΕΛΣΤΑΤ - Απογραφή Κτιρίων 2021

 

Σημαντικές Ανακοινώσεις

Για επικοινωνία με τον Δήμο
2751360000


ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ


Δωρεάν ψυχολόγοι στον Δήμο Άργους Μυκηνών

Τσώκρη 63, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 15:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2751360747


- 15960: Πενταψήφιος τηλεφωνικός αριθμός.
Tηλεφωνικές αναγγελίες βλαβών στο Δήμο Άργους – Μυκηνών


- Υπεύθυνοι ταφής
Δ.Ε. Λυρκείας, Κωτσιαντής Ι. , Τηλ: 2751361100
Δ.Ε. Μυκηνών, Παπαιωάννου Ν. Τηλ: 2751361216
Δ.Ε. Κουτσοποδίου, Μπάρλα Π. , Τηλ: 2751360900
Δ.Ε. Ν.Κίου, Τσίρου Μ, Τηλ: 2751051013


prosklisi-dim-simv
argos-tourism
ethelontismos-banner
Read bokies review by artbetting.net
The Betst Bokies Romenia Bonus bet365 here.
Download Full Premium themes
Склад за дървен материал - Прочети тук.