ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΜΙΛΗΤΩΝ

Χρύσα Γιατρά

ΣΠΟΥΔΕΣ

·         Οκτώβριος 2006 έως Μάρτιο 2008, Master of Science στον Organisation Internationale De la Vigne et Du Vin (O.I.V.) και στο Université Paris X. Σκοπός αυτού του Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών είναι η γνώση όσο το δυνατόν περισσότερων διεθνών αγορών με την πραγματοποίηση επισκέψεων σε κάθε χώρα (24 στο σύνολο) και παρακολούθηση μαθημάτων σε τοπικά πανεπιστήμια, συμμετοχή σε σεμινάρια από εξειδικευμένους επαγγελματίες της περιοχής, επισκέψεις και παρουσιάσεις σε εταιρίες εισαγωγών-εξαγωγών και οινοποιεία έτσι ώστε να γίνει κατανοητό το στρατηγικό πλάνο κάθε εταιρίας και να δοκιμαστούν τα κρασιά.

·         8 Νοεμβρίου 2004 και 20 Απριλίου 2005, μεταπτυχιακές σπουδές SOMMELIER στο group σπουδών Le Monde με συμμετοχές σε γευσιγνωσίες και ανάλυση του ελληνικού και ξένου αμπελώνα, αρχές γευσιγνωσίες κρασιού, συνδυασμός κρασιού και φαγητού,  παραγγελίες και έλεγχος αποθεμάτων, δημιουργία και οργάνωση λιστών κρασιού εστιατορίων, σεμινάρια και διαλέξεις για τα αποστάγματα, μπύρα, νερό, πούρα και τυρί. Σύμβουλοι: Λούκας Γιώργος, Γεωργόπουλος Σίμος, Τζίτζη Μαρία, Κυπαρισσίου Πάρης.

·         Aπόφοιτος του τμήματος ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ της σχολής ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ του ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ (03/12/2003) και ολοκλήρωση της εκπόνησης της πτυχιακής εργασίας με θέμα ¨παραγωγή αφρωδών οίνων¨ με βαθμό  9.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ  ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

·         12 Νοεμβρίου 2004 έως 15 Φεβρουαρίου 2005: ¨Εκπλήρωση μετεκπαιδευτικού προγράμματος  “ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΕ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ” στο Ι.Ε.Κ  “AKMON”.

·         25 Φεβρουαρίου 2004 μέχρι 14 Μαΐου 2004 συμμετοχή σε σεμινάρια γευσιγνωσίας και συνδυασμού οίνου με φαγητό στο «Σχολείο του Κρασιού» του Δημήτρη Χατζηνικολάου.

·         Βεβαίωση συμμετοχής και χρηματοδότησης απο το διαπανεπιστημιακό και Ευρωπαικό πρόγραμμα ¨SOCRATES-ERASMUS¨ που είχε ως αποτέλεσμα στην παρακολούθηση μαθημάτων και την πραγματοποίηση μέρους της πτυχιακής εργασίας με θέμα ¨ παραγωγή αφρωδών οίνων¨ στο πανεπιστήμιο της Κόρδοβα  «UCO-UNIVERSIDAD DE CÓRDOBA» στην Ισπανία απο τις 09/09/03 έως τις 28/11/03.

·         Πιστοποιητικό συμμετοχής σε 3ήμερο σεμινάριο γευσιγνωσίας οίνων με ακριβή τίτλο ¨Curso de Iniciación a la Cata de Vinos¨ στο οινοποιείο BODEGAS MONJE στην Τενερίφη Ισπανίας  στις 19,20 και 21  Μαίου 2003.

·         Βεβαίωση συμμετοχής και χρηματοδότησης απο το διαπανεπιστημιακό και Ευρωπαικό πρόγραμμα ¨LEONARDO DA VINCI ¨ που είχε ως αποτέλεσμα την πραγματοποίηση 3μηνης πρακτικής άσκησης σε εργασίες στους χώρους του οινοποιείου και των αμπελιών στο οινοποιείο BODEGAS MONJE στην Τενερίφη Ισπανίας  απο τις 10/03/03 έως 13/06/03.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

·         Οκτώβριος 2008 έως σήμερα, διδασκαλία Οινολογίας-οινοχοοιας σε μαθητές μαγειρικής, bar, οινοχόους και ξενοδοχειακών και τουριστικών επαγγελμάτων στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.

·         Φεβρουάριος 2009 έως Νοέμβριος 2011, ως Διευθύντρια Marketing και δημοσίων σχέσεων στο Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη. Υπεύθυνη για όλες τις διοργανώσεις, σεμινάρια γευσιγνωσίας και εκπαιδεύσεις προσωπικού και πελατών, προϊσταμένη του τμήματος πωλήσεων της Αθήνας και βοηθός εξαγωγών κυρίως σε Τρίτες χώρες ( Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Βραζιλία).

·         Μάρτιος 2010 έως Οκτώβριο 2011, Project Manager στο Μουσείο Οίνου Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, με πλήρη επιτυχία στον συντονισμό και ολοκλήρωση του έργου αυτού.

·         Νοέμβριος 2007 έως Μάρτιο 2008 πραγματοποιώντας πρακτική άσκηση στους Berry Brothers and Rudd Ltd , στο Λονδίνο στην Αγγλία, λαμβάνοντας εμπειρία σε διάφορα τμήματα της εταιρίας όπως το κατάστημα λιανικής, στο τμήμα αγορών, στο τμήμα fine wine, στο gourmet wine club, στο τμήμα επενδύσεων, στο wine cellar, στο σχολείο κρασιού-γευσιγνωσίες, στο τμήμα internet, και στο τμήμα δημοσίων σχέσεων. .

·         Ιούλιος 2006 έως Οκτώβριο 2006 , πραγματοποιώντας πρακτική άσκηση σε διάφορα οινοποιεία στην περιοχή της Βουργουνδίας της Γαλλίας όπως (Domaine Leflaive, Domaine Chevalier, Domaine La Pousse D’Or, Domaine Trapet, Domaine Nudant, Olivier Leflaive, Domaine Perrot Minot) κάτω από την επίβλεψη του Έλληνα οινολόγου Κυριάκου Κυνηγόπουλου ο οποίος είναι σύμβουλος οινολόγος  σε παραπάνω οινοποιεία. Επίσης βοηθώντας στο οινολογικό εργαστήριο του κ.Κυνηγόπουλου για μικρό χρονικό διάστημα.

·         5 Δεκεμβρίου 2005 έως Ιούνιο 2006, επικεφαλής οινοχόος στο “HILTON ATHENS”, Υπεύθυνη για τις λίστες κρασιών, εκπαιδεύσεις του προσωπικού όλων των τμημάτων, οργάνωση και συντονισμός των πωλήσεων του κρασιού σε όλα τα τμήματα ποτού και φαγητού του ξενοδοχείου.

·         4 Νοεμβρίου 2004 έως 31 Νοεμβρίου 2005, επικεφαλής οινοχόος στο εστιατόριο «Ορίζοντες Λυκαβηττού» και chef οινοχόος της ομάδας εστιατορίων του ομίλου Καστελόριζο, ιδιοκτήτης των οποίων είναι ο κ.Σταύρου Αντώνης. Υπεύθυνη για την διαχείριση και τον συντονισμό των πωλήσεων, για την δημιουργία, τον σχεδιασμό και την οργάνωση των λιστών κρασιού και ποτών, για την εκπαίδευση του προσωπικού και για την διαχείριση των παραγγελιών σε χονδρεμπόρους.

·         16 Μαΐου 2004 έως 30 Σεπτεμβρίου 2004, υπεύθυνη οινοχόος στο PORTO ELOUNDA AND THE PENINSULA DE LUXE RESORT (gourmet restaurant “Kalypso”) και στο ELOUNDA MARE RELAIS & CHATEAUX στην Ελούντα Κρήτης, διαχειρίζοντας τις λίστες κρασιών και ποτών και όντας υπεύθυνη για τις παραγγελίες αλλά και την εκπαίδευση του προσωπικού.

·         15 Απριλίου 2004 έως σήμερα 15 Μαίου 2004, εκπαιδευόμενη οινοχόος στο εστιατόριο Σπονδή υπό την επίβλεψη του Γιώργου Λούκα (Καλύτερος Sommelier για το 2003).

·         Μάρτιος 2003 έως Ιούνιο 2003: Περάτωση πρακτικής άσκησης στο οινοποιείο «BODEGAS MONJE» του Felipe Monje στο El Sauzal, νήσος Tenerife, Islas Canarias, ΙΣΠΑΝΙΑ ως πρακτικά ασκούμενη οινολόγος- γευσιγνώστρια.

·         Καλοκαιρινή περίοδος Ιουλίου 2002 έως Οκτώβρη 2002: Περάτωση πρακτικής άσκησης στο οινοποιείο «ΚΤΗΜΑ ΜΠΡΙΝΤΖΙΚΗ» του Μπριντζίκη Διονύσιου στο Λαντζόϊ Ηλείας ως πρακτικά ασκούμενη οινολόγος.

·         Σεπτέμβριος 2001: Εκπαιδευόμενη Οινολόγος στη  ΦΑΡΜΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ -ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ  στην Αταλάντη  Φθιώτιδος .

·         Σεπτέμβριος 2000 έως Ιούνιο 2001: Προώθηση Οίνων στη ΓΕΝΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ.

·         Οκτώβριος 1998 έως Δεκέμβριο 1998: Εκπαιδευόμενη Οινολόγος στο οινολογικό εργαστήριο του Σούλη Ιωάννη στην Γαστούνη Ηλείας.

·           Καλοκαιρινή περίοδος 1997, 1998, 1999, 2000 και 2001: Βοηθός Φαρμακοποιού στο ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ του Διονύσιου Γιατρά στη Γαστούνη Ηλείας.


Μαρία Τζίτζη

ΜΕΛΟΣ
Ένωσης Ελλήνων Χημικών
Ένωσης Ελλήνων Οινολόγων
Διεθνούς Ένωσης Οινολόγων
Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιωτικών Ανεξαρτήτων Εργαστηρίων Ποιοτικού Ελέγχου.

ΣΠΟΥΔΕΣ

1984-1985
Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος οινολόγου
1979-1984 Πτυχίο Χημείας, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

03-06/2009
Εργαστήριο τέχνης του λόγου. Σεμινάριο Συγγραφής Μυθιστορήματος
Eθνικό Κέντρο Βιβλίου ( ΕΚΕΒΙ)

2001 - 2010
Σεμινάρια γευσιγνωσίας Γαλλικού αμπελώνα, στις οινολογικές περιοχές Bordeaux, Provence, Val de Loire, Champagne, Alsace
Φορέας : Oenologues de France–formation continuelle.

1991 – 1993
Μετεκπαίδευση στην επεξεργασία των αποβλήτων - Υλοποίηση ερευνητικού προγράμματος χρήσης όζοντος στην προεπεξεργασία υγρών αποβλήτων βαφείου.
Eρευνητικό Ινστιτούτο Χημικής Μηχανικής και Διεργασιών Υψηλής Θερμοκρασίας (ΕΙΧΗΜΥΘ), ΕΤΒΑ, ΕΟΜΜΕΧ, Τμήμα Χημικών Μηχανικών Παν/μιου Πατρών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ - ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ

1/1998 – 10/2001
Μελέτη, εγκατάσταση και τεχνική επιστασία της καλλιέργειας βιολογικού αμπελώνα 15 στρεμμάτων στην ορεινή Κορινθία, της εταιρείας «ΣΤΑΘΜΑ» Α.Ε.

1/1998 - 12/1998
Σύμβουλος χημικός συστήματος διασφάλισης ποιότητας (ISO 9002), υγιεινής και ασφάλειας (HACCP), της εταιρείας ζυμαρικών «ΣΤΑΡ Α.Ε.» , (τμήμα φρέσκων ζυμαρικών), Εγκατάσταση και λειτουργία μικροβιολογικού εργαστηρίου ποιοτικού ελέγχου, εκπαίδευση προσωπικού εργαστηρίου.

1/1996 - 9/1996
Χημικό Εργαστήριο, CHEMAR, Θ. Βασιλόπουλου, Ευπλοίας 3, Πειραιάς - Εξωτερικός συνεργάτης.

11/1993 - 12/1995
Ιδιωτικό Εργαστήριο, Χημικό και Μικροβιολογικό Γρ. Ντόκου, Γερανίου 19, Αθήνα - Υπεύθυνη εργαστηρίου.

6/1992 - 6/1993
Τμήμα Χημικών Μηχανικών Παν/μιου Πατρών, υπεύθυνη εργαστηρίου, εκπαίδευση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, υπεύθυνη αξιολόγησης ερευνητικών προγραμμάτων, υλοποίηση ερευνητικού προγράμματος όσον αφορά στην χρήση όζοντος στην προεπεξεργασία υγρών αποβλήτων βαφείου.

9/1984 - 11/1991
Ιδιωτικό Εργαστήριο , Χημικό και Μικροβιολογικό, Γρ. Ντόκου Γερανίου 19, Αθήνα. - Συνεργάτης χημικός

9/1984 - 2/1985
Οινολογική εκπαίδευση και πρακτική άσκηση στον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό «ΜΑΡΚΟ» , Μαρκόπουλο Αττικής.

ΕΡΓΑΣΙΑ

2005 – σήμερα
Εκπαιδεύτρια σε τμήματα ΟΙΝΟΧΟΙΑΣ , BAR & RESTAURANT, ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ «Le Monde». Δημιουργία και λειτουργία τμήματος Οίνου του ΙΕΚ. (Γνωστικό αντικείμενο: οινολογία, γευσιγνωσία, συνδυασμός φαγητών κρασιών)

2001 - σήμερα
Εκπαιδεύτρια σε τμήματα ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ, ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ «Le Monde». (Γνωστικό αντικείμενο: Τροφογνωσία, οινολογία)

2001 – σήμερα
Σύμβουλος οίνου (δημιουργία καταλόγου οίνων και ποτών, εκπαίδευση προσωπικού, οργάνωση και λειτουργία κάβας) σε εστιατόρια.

1998 -
σήμερα Τεχνική υποστήριξη και παρακολούθηση των χημικών εγκαταστάσεων του εργοστασίου αδαμαντοφόρων εργαλείων: «W. ΔΙΑΜΑΝΤ ΕΠ.Ε» (ΘΗΒΑ).

1985 -
σήμερα Ίδρυση και λειτουργία ιδιωτικού Χημικού- Οινολογικού εργαστηρίου στην Αθήνα, Γερανίου 19. Σύμβουλος οινοποίησης. Δοκιμάστρια, διεθνής κριτής.

ΑΛΛΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς οίνου-μέλος κριτικής επιτροπής γευσιγνωσίας.

2011
Γαλλία- Κάννες. «Le mondial du rosé 2011»,
Γαλλία – Παρίσι, «Vinalies 2011»

2010
Γαλλία- Κάννες. «Le mondial du rosé 2010»,
Ιταλία- Βερόνα, “Vinitaly 2010” ,
Γαλλία – Παρίσι, «Vinalies 2010»

2009
Γαλλία – Παρίσι , “Vinalies 2009”,
Ισπανία – Βαγιαδολίδ ,”Zarcillio 2009”,
Γαλλία – Κάννες, « Le mondial du rosé 2009 »,
Χιλή – Σαντιάγο , “Catador Latino America 2009”

2008
Γαλλία – Παρίσι,”Vinalies 2008”,
Γαλλία- Κάννες, « Le mondial du rosé 2008 »,
Ισραήλ – Ειλάτ,”Terravino 2008”

2007
Γαλλία – Παρίσι, “Vinalies 2007”

2006
Γαλλία-Παρίσι, “Vinalies 2006”,
Γαλλία-Κάννες “le mondial du rosé 2006”,
Ελβετία-Σιέρ, « Le pinot du monde 2006 »,
Ισραήλ –Τελ Αβιβ, “Terravino 2006”

2005
Ελλάδα-Θεσσαλονίκη, «Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θες/νικης 2005»,
Γαλλία – Κάννες “le mondial du rosé 2005”,
Ελβετία – Σιέρ “le pinot du monde 2005”

2004
Γαλλία – Παρίσι “Vinalies 2004”,
Ελλάδα – Αθήνα, «Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θες/νικης 2004»

2003
Γαλλία –Παρίσι, “Vinalies 2003”,
Ισπανία-Βαγιαδολίδ, “Zarcillio 2003”

2002
Γαλλία –Παρίσι, “Vinalies2002”,
Ιταλία – Βερόνα, “Vinitaly 2002”

2001
Ιταλία-Βερόνα “Vinitaly 2001”

2000
Καναδάς-Μοντρεάλ, «selections Mondiales 2000”

Ερευνητικά προγράμματα

1/2000 – 6/2001
Επιστημονικός υπεύθυνος της εταιρείας «W. ΔΙΑΜΑΝΤ ΕΠ.Ε» στα πλαίσια συμμετοχής της εταιρείας στο επιχειρησιακό πρόγραμμα έρευνας και Τεχνολογίας ΕΠΕΤ ΙΙ, με τίτλο «Στερεοποίηση - Σταθεροποίηση αποβλήτων από Μεταλλοτεχνικές δραστηριότητες». Διάρκεια προγράμματος 18 μήνες (1/2000 - 6/2001)

8/1992 - 8/1993
Υλοποίηση ερευνητικού προγράμματος χρήσης όζοντοςστην προεπεξεργασία υγρών αποβλήτων βαφείου, σε συνεργασία με το Ερευνητικό Ινστιτούτο Χημικής Μηχανικής και Διεργασιών Υψηλής Θερμοκρασίας (ΕΙΧΗΜΥΘ) και τους φορείς ΕΤΒΑ και ΕΟΜΜΕΧ. Υπεύθυνος προγράμματος : Λυμπεράτος Γεράσιμος, Καθηγητής, Τμήμα Χημικών Μηχανικών Παν/μιου Πατρών.

1987 - 1990
Συμμετοχή σε ερευνητικό πρόγραμμα, στα πλαίσια διδακτορικής διατριβής, του Τμήματος Χημείας, Παν/μιο Αθηνών, όσον αφορά την μελέτη θαλασσίων οργανισμών που σχετίζονται με την ρύπανση της Μεσογείου.Υπεύθυνη προγράμματος Μαστρονικολή Σοφία, αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Παν/μιο Αθηνών.

7/1983 - 10/ 1983
Συμμετοχή σε πρόγραμμα του Υφ.Νέας Γενιάς σε συνεργασία με το Ε.Μ.Π. για την θαλάσσια ρύπανση της Ρόδου.

Συνέδρια

1993
Παρουσίαση ανακοίνωσης σε διεθνές συνέδριο (I.A.W.Q) στην Αθήνα «Pretreatment of industrial wastewater by ozonization» M.Tzitzi, D. Vagenas, G.Lyberatos.

1991
Παρουσίαση poster σε συνέδριο (i.c.b.l) στην GRANADA (Ισπανία)
«Studies on molecular structural of natulally occuring ceramide aminoethylphosphonate species and comparison of their free acids» S. Mastronicolis, S.Miniadis, M.Tzitzi

1990
Παρουσίαση poster σε συνέδριο (i.c.b.l) στο MUNSTER (Γερμανία).«Studies on the minor phosphonolipids of the terrestrial snail E. Vermiculata and the mollusc A.Aurita». S. Mastronicolis, S.Miniadis, M.Tzitzi

ΕΚΔΟΣΕΙΣ
- ΒΙΒΛΙΑ

2009
Αρχές οινολογίας – Η τέχνη του οινοχόου», (2η  έκδοση 2010), Εκδοτικός οίκος : Les livres du tourisme

2010
«Σκοτεινό κελάρι» αστυνομικό οινικό μυθιστόρημα (Βραβείο 28ου λογοτεχνικού διαγωνισμού της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών -2η εκδοση 2011)

Υπό έκδοση
«Περί οίνων και ερώτων – Ρώγες στα χείλη» οινικό μυθιστόρημα, Εκδοτικός οίκος Τσουκάτου. (έπαινος 27ου λογοτεχνικού διαγωνισμού της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών).

Μιχάλης Ντουνέτας

ΜΟΡΦΩΣΗ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Απόφοιτος Λυκείου

Απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου(Σ.Τ.Ε.)
Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας
Παρακολούθηση σεμιναρίων Ιταλικής κουζίνας (Σχολή ETOILE-Ιταλία) και Ζαχαροπλαστικής (παρασκευές σοκολάτας στη Valrhona-Γαλλία)
Εξειδίκευση στη μαροκινή και κουβανέζικη κουζίνα σε εστιατόρια στο Μαρόκο και στη Κούβα
Εξειδίκευση σε ιταλικά εστιατόρια και σχολές (π.χ. παρασκευές παγωτού)
Παρακολούθηση Ειδικών σεμιναρίων στην Ελλάδα (π.χ. Haccp)
Τεχνικός Σύμβουλος εταιρειών Τροφίμων και Εστίασης (Creta Farm, ΓΡΗΓΟΡΗΣ, Unilever, Gilli Diet, κ.λ.π.) και δημιουργία προγραμμάτων (project) όπως η σειρά “Mεσογειακό τραπέζι” της Creta Farm, δημιουργία αλυσίδων fast food κρητικής διατροφής, όπως το Dakos της Creta Farm, Ιταλικής αλυσίδας εστιατορίων ΓΡΗΓΟΡΗΣ, προγραμμάτων υγιεινής διατροφής και αδυνατίσματος της Gilli Diet
Σύμβουλος εστιατορίων, catering και χώρων εστίασης
Mέλος της EUROTOQUES και του Athens Chef’s Club.
Καθηγητής Σχολής Μαγειρικής “Le Monde” και εισηγητής σεμιναρίων μαγειρικής και σε άλλες σχολές
Συγγραφέας περιοδικών μαγειρικής (π.χ. Iταλική κουζίνα “Casa di Pasta”, “Food Guide” κ.λ.π.)
Συμμετοχή σε τηλεοπτικά προγράμματα μαγειρικής (“Στην Κουζίνα Ολοταχώς “ για 3 χρόνια, κ.λ.π.)

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Συνεργάτης του περιοδικού μαγειρικής «BHMA
GOURMET» από τον Μάϊο του 2011 έως σήμερα.
Καθηγητής στη Σχολή Μαγειρικής “Le Monde” από 1-9-2011 έως σήμερα

Chef του ομίλου Βλάση Σταθακωστόπουλου VS Hospitality Group από τον Μάϊο του 2010 μέχρι 30-8-2011
“BARAONDA” εστιατόριο-bar
Από τον Δεκέμβριο του 2005 μέχρι σήμερα
Θέση εργασίας: executive chef

“ΑΘΗΝΑΙΣ” (Πολυχώρος Πολιτισμού)
“RED” Gourmet εστιατόριο,
“BOTANIKOΣ” εστιατόριο
Εσωτερικό και εξωτερικό catering
Από τον Δεκέμβριο του 2004 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2005
Θέση εργασίας: executive chef

“VIVE MAR” Εστιατόριο
“Οnami” Ασιατικό εστιατόριο
Από τον Μάρτιο του 2003 μέχρι τον Νοέμβριο του 2004
Θέση εργασίας: executive chef

"LE MONDE" Ινστιτούτο Τουριστικών Σπουδών
Από τον Οκτώβριο του 2000 μέχρι σήμερα
Θέση εργασίας: Καθηγητής της Eurochef (μεταπτυχιακό Τμήμα) - Oργάνωση και συντονισμός σεμιναρίων

"CASA DI PASTA" Εστιατόριο
Χαριλάου Τρικούπη και Γορτυνίας 11/ΚΗΦΙΣΙΑ
Από 1 Σεπτεμβρίου του 1997 μέχρι τον Φεβρουάριο του
2003
Θέση εργασίας: executive chef του ομίλου εστιατορίων Παπακώστα:

"Casa di Pasta"-Iταλικό
Kολωνάκι-Κηφισιά-Βουλιαγμένη
"Silver Star"- Steak houses
Kηφισιά-Βουλιαγμένη
“Sugar Grill”-Κολωνάκι-Steak house
“Cubanita”-Ψυρρή –Κουβανέζικο εστιατόριο
“Red Maracesh”-Ψυρρή – Mαροκινό εστιατόριο

"EΔEM" Εστιατόριο
Κ.Παλαιολόγου 15 - Χαλάνδρι
Από 7 Ιανουαρίου μέχρι 10 Αυγούστου 1997
Θέση εργασίας: chef

"ROYAL" Catering-Ζαχαροπλαστείο
Κυπρίων Ηρώων 50 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Από τον Σεπτέμβριο του 1996 μέχρι 7 Ιανουαρίου 1997
Ιδιοκτήτης της επιχείρησης

"AΙΓΛΗ" Εστιατόριο-Bar
Κηφισίας 27& Αγίου Όρους
Από 10 Aπριλίου μέχρι 20 Σεπτεμβρίου 1996
Θέση εργασίας: αρχιμάγειρας

ATHENS GOLF CLUB-Catering
Γλυφάδα-ΑΘΗΝΑ
Από 10 Oκτωβρίου1995 μέχρι 1 Απριλίου 1996
Θέση εργασίας: executive chef.

"CATRINE" Εστιατόριο
Άγιος Γεράσιμος - MΥΚΟΝΟΣ
Από τον Aπρίλιο μέχρι τον Oκτώβριο του 1995
Θέση εργασίας: αρχιμάγειρας

"ΗΡΙΔΑΝΟΣ" Εστιατόριο
Ηριδανού 7 ΑΘΗΝΑ
Από 15 Ιανουαρίου μέχρι 15 Απριλίου 1995
Θέση εργασίας: αρχιμάγειρας

"CATRINE" Εστιατόριο
Άγιος Γεράσιμος - MΥΚΟΝΟΣ
Από 12 Aπριλίου μέχρι 10 Oκτωβρίου 1994
Θέση εργασίας: αρχιμάγειρας

"VENGERA" Εστιατόριο
Πατριάρχου Ιωακείμ 54/Kολωνάκι - Aθήνα
Από 15 Ιανουαρίου 1993 μέχρι 15 Aπριλίου 1994
Θέση εργασίας: αρχιμάγειρας

"CATRINE" Εστιατόριο
Άγιος Γεράσιμος - MΥΚΟΝΟΣ
Από 15 Aπριλίου μέχρι 30 Oκτωβρίου 1993
Θέση εργασίας: αρχιμάγειρας

"GOOD LIVING " Ε.Π.Ε.
Από τον Oκτώβριο μέχρι τον Aπρίλιο του 1993
Θέση εργασίας: Διευθυντής και Σύμβουλος Επιχειρήσεων Εστίασης της εταιρείας
Καθήκοντα: οργάνωση χώρων εστίασης, εξεύρευση και εκπαίδευση προσωπικού κ.λ.π.

"CATRINE" Εστιατόριο
Άγιος Γεράσιμος - MΥΚΟΝΟΣ
Από 20 Aπριλίου μέχρι 20 Oκτωβρίου 1992.
Θέση εργασίας: αρχιμάγειρας

"LA BERGERIE" Εστιατόριο 2 αστέρων Michelin
Geyershaff-Λουξεμβούργο
Από 15 Ιανουαρίου μέχρι 15 Aπριλίου 1992
Θέση εργασίας: chef tournant

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “INTERCONTINENTAL” Λουξεμβούργου
Dommeldange - Λουξεμβούργο
Από 1 Aπριλίου 1989 μέχρι 5 Ιανουαρίου 1992
Θέση εργασίας: chef ενός εστιατορίου του ξενοδοχείου

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “INTERCONTINENTAL” -Αθήνα
Λεωφόρος Συγγρού, Aθήνα, Ελλάδα
Από 4 Ιανουαρίου 1986 μέχρι 4 Mαρτίου 1989.
Κατά την περίοδο αυτή δούλεψα μόνο στο γαστρονομικό εστιατόριο "Rotisserie" και αποχώρησα ως β΄μάγειρας

"PAJAZZO" Εστιατόριο
Kολωνάκι - Aθήνα
Από 15 Ιουνίου 1988 μέχρι 5 Mαρτίου 1989 (δεύτερη δουλειά).

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “LEDRA MARRIOTT”
Λεωφόρος Συγγρού - Aθήνα
Από 1 Ιουνίου 1986 μέχρι 1 Ιουνίου 1987 B' περίοδος πρακτικής εξάσκησης

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ELOUNDA ASTIR PALACE”
Aπό 1 Ιουνίου μέχρι 1 Oκτωβρίου 1985 A' περίοδος πρακτικής εξάσκησης

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “Apollo Beach”
Πόρτο Χέλι – Ελλάδα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ΒΕΡΒΕΡΟΝΤΑ”
Πόρτο Χέλι - Ελλάδα

Οδηγίες προστασίας για ασφαλή μετακίνηση κατά τη χειμερινή περίοδο

Οδηγίες πρόληψης για να θωρακίσουμε το σπίτι μας έναντι πυρκαγιάς

Δεν ανάβουμε φωτιά για κανέναν λόγο! | Θερμές Εργασίες |

Δεν ανάβουμε φωτιά για κανέναν λόγο! | Barbecue |

Δεν ανάβουμε φωτιά για κανέναν λόγο! | Αγροτικές Εργασίες |

Πλημμυρικά φαινόμενα | Οδηγίες Προστασίας στη Νοηματική

Πλημμυρικά φαινόμενα | Οδηγίες Προστασίας στη Νοηματική

 

 

bannerDOA

Αναζήτηση

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO) Δήμου Άργους - Μυκηνών
KaPa Data Consulting
Στοιχεία Επικοινωνίας

τηλ.: 2106855245
email: info@kapaconsulting.gr
Κερκύρας 2, Μελίσσια Αττικής

Επιτροπή Ισότητας

epitropi-isotita

Κέντρο Κοινότητας και Κινητή Μονάδα

banner-ee-evropaika-ependytika-tameia-01


 

05112020-nafplio-espa

Κορωνοϊός Covid 19 – Χρήσιμες Οδηγίες

koronoios

Νέος κορωνοϊός: Συμπτώματα και τρόποι προστασίας

Your Europe

yellow el

Μηνύματα Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

gscp logo xoris grammata 0

Ecastles

ecastles

Οδηγίες προστασίας από δασικές πυρκαγιές

 

ΕΛΣΤΑΤ - Απογραφή Κτιρίων 2021

 

Σημαντικές Ανακοινώσεις

Για επικοινωνία με τον Δήμο
2751360000
dimos@argos.gr


ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ


Δωρεάν ψυχολόγοι στον Δήμο Άργους Μυκηνών

Τσώκρη 63, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 15:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2751360747


- 15960: Πενταψήφιος τηλεφωνικός αριθμός.
Tηλεφωνικές αναγγελίες βλαβών στο Δήμο Άργους – Μυκηνών


- Υπεύθυνοι ταφής
Δ.Ε. Λυρκείας, Κωτσιαντής Ι. , Τηλ: 2751361100
Δ.Ε. Μυκηνών, Παπαιωάννου Ν. Τηλ: 2751361216
Δ.Ε. Κουτσοποδίου, Μπάρλα Π. , Τηλ: 2751360900
Δ.Ε. Ν.Κίου, Τσίρου Μ, Τηλ: 2751051013


prosklisi-dim-simv
argos-tourism
ethelontismos-banner