Σφάλμα
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /var/www/vhosts/techmedia.gr/newargos/images/stories/protothemalaborghini/
Ειδοποίηση
  • JW_SIG_PRG

proto thema kamposos0001

Η προβολή του Δήμου Άργους-Μυκηνών είναι σε πολύ καλό σημείο μετά από τις τεράστιες διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα με το χρώμα της Lamborghini , το Aranchio Argos, το πορτοκαλί του Άργους.


Και προβολή σημαίνει αναγνωρισιμότητα και επισκεψιμότητα της πόλης μας, με όλα τα αλυσιδωτά επακόλουθα.
Σήμερα λοιπόν η επιβεβαίωση έρχεται μέσα από το ρεπορτάζ του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ» η πόλη μας αποκτά ταυτότητα, παρά τα όχι και πάντα καλοπροαίρετα σχόλια που ακούσαμε από κάποιους που ήθελαν να ευτελίσουν τις προσπάθειες του δημάρχου.
Και αυτά όμως τελικά έδρασαν θετικά, γιατί σίγουρα το όνομα Άργος-Μυκήνες και Lamborghini είναι από μόνα τους μεγάλα και δεν μπορούν αρνητικά σχόλια να δράσουν αρνητικά.
Ήρθε η στιγμή το Άργος να αναπτυχθεί , το Άργος να προβληθεί, το Άργος σαν πρωτεύουσα του Δήμου Άργους Μυκηνών να γίνει η ατμομηχανή ανάπτυξης για τον ευρύτερο Δήμο μέσα από τουριστικούς τομείς, αφού εμπόριο και αγροτιά έχουν πλέον ισοπεδοθεί και η πόλη του Άργους έχει πέσει σε τέλμα.
Άρα ο τουρισμός είναι το μόνο φάρμακο στις μέρες μας που μπορεί να μας βγάλει από το αδιέξοδο της κρίσης.
Και όλα αυτά χάρη στη Πρωτοβουλία α του Δημήτρη Καμπόσου όπου όσο και να προσπαθούν κάποιοι να την υποβιβάσουν , υποβιβάζουν τον εαυτό τους και προβιβάζουν τη μιζέρια που κουβαλούσαν τόσα χρόνια καθώς βρίσκονταν στο τιμόνι αυτού του τόπου.

Ο Δήμαρχος Που Παλεύει Να Προβάλει Το Άργος Αντίθετα Με Τους Προηγούμενους Που Τόσα Χρονιά Το Εξαφάνισαν..


Το πλήρες κείμενο του δημοσιευματος

Το λαμπερό πορτοκαλί χρώμα της νέας Aventador LP700-4 φέρει την ονομασία Arancio Argos, που δεν της δόθηκε καθόλου τυχαία. Τα φημισμένα αργείτικα πορτοκάλια ήταν η έμπνευση για τη σχεδιαστική ομάδα του συγκεκριμένου μοντέλου της Lamborghini, που βάφτηκε στο χαρακτηριστικό χρώμα του τοπικού προϊόντος της πελοποννησιακής πόλης.
Πλέον, στο άκουσμα της λέξης «Άργος» οι συνειρμοί θα οδηγούν και στη νέα αστραφτερή Lamborghini, χάρη στην πρωτοβουλία του δημάρχου της πόλης κ. Δημήτρη Καμπόσου να συνδέσει το ξακουστό εσπεριδοειδές του Άργους με το Ιταλικό super car. Μια σύνδεση που θυμίζει τη θεωρία του χάους ως η πεταλούδα-ιδέα που πετά στο μυαλό του δημάρχου και φτιάχνει «αργείτικες» Lamborghini στη Ιταλία.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο του Άργους, όλα ξεκίνησαν όταν ένας φίλος του ανέφερε ότι γνωρίζει κάποιον από τους σχεδιαστές της Lamborghini, δίνοντας του την ιδέα να του μεταφέρει την πρόταση να ονομαστεί το νέο μοντέλο της με το όνομα του Άργους. «Όλα τα ονόματα των αυτοκινήτων τη συγκεκριμένης φίρμας προέρχονται από τα αντίστοιχα ξακουστών – στις αρένες της Ισπανίας – ταύρων. Αφού υπήρχε αυτή η επαφή με τον φίλο μου και τον σχεδιαστή της Lamborghini, σκέφτηκα ότι είναι μια καλή ευκαιρία να διαφημίσουμε την πόλη μας. Πράγματι, ήρθαν δυο εργαζόμενοι της Lamborghini, τους ξεναγήσαμε στο Άργος και φεύγοντας πήραν μερικά πορτοκάλια. Ύστερα από καιρό μας ειδοποίησαν ότι το νέο χρώμα με το οποίο θα βάψουν το καινούριο μοντέλο τους, την Aventador LP700-4 θα έχει την ονομασία Arancio Argos, που είναι το ιδιαίτερο χρώμα των πορτοκαλιών του Άργους. Αυτό το είδαμε και στη επίσημη ιστοσελίδα της αυτοκινητοβιομηχανίας».
Είναι γνωστό ότι κάποια χρώματα αποτελούν ορόσημο για μοντέλα αυτοκινήτων όπως το κόκκινο της Ferrari, το βαθύ πράσινο της Lotus και το πορτοκαλί της Lamborghini.
Ο δήμαρχος Άργους, μετά την παρουσίαση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης, έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στους υπεύθυνους της Lamborghini και παράλληλα τους κάλεσε να φέρουν στο Άργος, το νέο μοντέλο προκειμένου να το φωτογραφήσουν στις Μυκήνες και έτσι να προβληθεί ευρέως η περιοχή.
Αξιοσημείωτο είναι ότι το πορτοκαλί χρώμα στη Lamborghini έχει τη δική του Ιστορία. Τη δεκαετία του 1970 το ταχύτερο και ακριβότερο μοντέλο της Lamborghini, η Miura SVJ, είχε πορτοκαλί χρώμα, όπως αργότερα και οι Diablo. Τώρα, με το Arancio Argos, φαίνεται ότι η Lamborghini επιστρέφει ξανά στο πορτοκαλί χρώμα και μάλιστα με τη βούλα του ελληνικού προϊόντος.
Ο νέος τύπος χρώματος της Aventador, το Arancio Argos, θα διατίθεται στους αγοραστές μόνο κατόπιν παραγγελίας. Όποιος, βέβαια, ονειρεύεται να κρατήσει στα χέρια του το τιμόνι της νέας Lamborghini Αvantator LP700-4 των 700 ίππων θα πρέπει να γνωρίζει ότι η τιμή της κυμαίνεται στις 255.000 ευρώ, χωρίς τον ΦΠΑ.
Είναι λοιπόν προφανές ότι οι περισσότεροι θα αρκεστούν στα αργείτικα πορτοκάλια, που έχουν και το ίδιο χρώμα…

{gallery}protothemalaborghini{/gallery}

Οδηγίες πρόληψης για να θωρακίσουμε το σπίτι μας έναντι πυρκαγιάς

Δεν ανάβουμε φωτιά για κανέναν λόγο! | Θερμές Εργασίες |

Δεν ανάβουμε φωτιά για κανέναν λόγο! | Barbecue |

Δεν ανάβουμε φωτιά για κανέναν λόγο! | Αγροτικές Εργασίες |

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ

2020

Πλημμυρικά φαινόμενα | Οδηγίες Προστασίας στη Νοηματική

Πλημμυρικά φαινόμενα | Οδηγίες Προστασίας στη Νοηματική

 

 

bannerDOA

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO) Δήμου Άργους - Μυκηνών
KaPa Data Consulting
Στοιχεία Επικοινωνίας

τηλ.: 2106855245
email: info@kapaconsulting.gr
Κερκύρας 2, Μελίσσια Αττικής

Επιτροπή Ισότητας

epitropi-isotita

Αναζήτηση

Κέντρο Κοινότητας και Κινητή Μονάδα

banner-ee-evropaika-ependytika-tameia-01


 

05112020-nafplio-espa

Κορωνοϊός Covid 19 – Χρήσιμες Οδηγίες

koronoios

Νέος κορωνοϊός: Συμπτώματα και τρόποι προστασίας

Your Europe

yellow el

Μηνύματα Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

gscp logo xoris grammata 0

Ecastles

ecastles

Οδηγίες προστασίας από δασικές πυρκαγιές

 

ΕΛΣΤΑΤ - Απογραφή Κτιρίων 2021

 

Σημαντικές Ανακοινώσεις

Για επικοινωνία με τον Δήμο
2751360000
dimos@argos.gr


ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ


Δωρεάν ψυχολόγοι στον Δήμο Άργους Μυκηνών

Τσώκρη 63, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 15:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2751360747


- 15960: Πενταψήφιος τηλεφωνικός αριθμός.
Tηλεφωνικές αναγγελίες βλαβών στο Δήμο Άργους – Μυκηνών


- Υπεύθυνοι ταφής
Δ.Ε. Λυρκείας, Κωτσιαντής Ι. , Τηλ: 2751361100
Δ.Ε. Μυκηνών, Παπαιωάννου Ν. Τηλ: 2751361216
Δ.Ε. Κουτσοποδίου, Μπάρλα Π. , Τηλ: 2751360900
Δ.Ε. Ν.Κίου, Τσίρου Μ, Τηλ: 2751051013


prosklisi-dim-simv
argos-tourism
ethelontismos-banner